Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Lisääntyvien IRL kiireiden vuoksi joudun vähentämään virtuaalisivustojeni määrää.
Valitettavasti Auriqulas on ensimmäisenä listalla. Sen takia Hex tuli minua auttamaan ja on nyt uusi ylläpitäjä!
 

PYSTYKORVAN TERVEHDYS

Niin se on. Rakkaita hekin ovat. Eihän niitä voi poiskaan heittää. Joten oma kennel oli luotava. Tässä sitä nyt istutaan Auriqulasin riveissä.

Pystykorva on kovan haukkuvuuden ja metsästysvietin takia monien vihaama rotu, mutta kuitenkin on nimitetty Suomen kansalliskoiraksi. Auriqulasin kennelissä näitä karvapöllöjä kuitenkin rakastetaan koko sydämestä. Koiria kisautetaan vain epävirallisissa kilpailuissa. Kilpailutuksien jälkeen onkin aika harkita jalostusta. Vain hyvin pärjänneet ja terveet ja vanhemmuuteen kykenevät koirat jalostetaan ja astutetaan jne. Pentueiden määrää emme osaa arvioida kuten yleensä, mutta tällä koiramäärällä se on maksimissaan 2 vuodessa, voi olla ettei ollenkaan. Kaikki on nykyään niin virallista, näinollen me järjestämme kisoja enimmäkseen epävirallisten puolella, mutta virallisiakin järkkäämme silloin tällöin. 

Jos jollekin jäi epäselväksi tuo alun sepustus, niin selvitys tulee tässä. Eli Nixanitas-virtuaalikennelissä tuli tilanpuute ja päätettiin keskittyä vain lapinkoiriin, niin pystykorvat tuotiin pikkuhiljaa yksi kerrallaan tänne Auriqulasiin. Auriculas C-llä on latinan kieltä ja tarkoittaa korvaa. Näin syntyi Auriqulas, 15.12.2012. Näinollen pystykorvat muuttivat tänne ja täällä ollaan. 

Ylläpitopuolella häärii Hex.

Päivityksiä ja uutisia

  

 
Kuva 
©

 

©2019 Auriqulas - suntuubi.com